PVC ALU STOLARIJA

DODATNA OPREMA

roletne 2

ROLETNE

U našoj ponudi, između ostale opreme, možete pronaći i Vekavariant roletne. Ovo je potpuno nova generacija kutija za roletne, koja ispunjava sve norme i standarde, a ujedno su jednostavne za održavanje i lako funkcionalne. Zahvaljujući velikom iizboru inovativnih rešenja na raspolaganju vam je široka paleta mogućih varijanti, što doprinosi uštedi. Roletne se sastoje od dva nezavisna elementa: kutiaj i roletni plašt s vođicama. Po vašem izboru roletne mogu biti pvc ili alu u raznim bojama. 

komarnici12

KOMARNICI

Naš prodajni salon nudi komarnike najboljeg kvaliteta po povoljnim cenama. U ponudi su fiksni i plise komarnici. Plise komarnici su praktični i estetski privlačniji od fiksnih komarnika. Ipak, glavna prednost plise komarnika u odnosu na fiksne je činjenica da ih po potrebi možete postavljati i uklanajti, dok se fiksni komarnici fiksiraju za prozor ili balkonska vrata.

Zajedničko za komarnike, bez obzira da li ste se odlučili za plise ili fiksni je da predstavljaju nazdraviju zaštitu od komaraca.

zavese zebra

ZAVESE

Rolo zebra zavese danas predstavljaju zlatni standard u opremanju stanova. Gotovo da ne postoji zgrada u kojoj nemate bar nekoliko stanova sa rolo zebra zavesom. Moderan stil, dizajn, dostupnost boja i jednostavno održavanje čine ih danas najtraženijim na tržištu u ovom segmentu.

Rolo zebra zavese su jednostavne za montiranje, moguće ih je montirati jednako na zid, kao i na sam okvir od prozora.

sigurnosna vrata

SIGURNOSNA VRATA

Osnovi zadatak sigurnosnih vrata je se odnosi na bezbednost domaćinstva ili poslovnog prostora, odnosno njihov zadatak je da spreče provalnika da uđe u prostoriju. Ipak, osim bezbednosti prilikom kupovine sigurnosnih vrata bitno je pbratiti pažnju i na njihve termičke i zvučne karakteristike, odnosno na njihovu zvučnu i termičku izolaciju. Ono što bi najmanje trebalo da vas opredeljuje prilikom kupovine sigurnosnih vrata je njihova estetska dopadljivost.

Zahvaljujući širokoj paleti, na svu sreću, svi kupci danas mogu odabrati sigurnosna vrata koja im odgovaraju i u pogledu dizajna jer sa razvojem ove grane proizvodnje unapredjen je i izgled sigurnosnih vrata, pa ih danas možete pronaći u različitim dezenima i bojama.

OKOV ZA PVC PROZORE

Iako se prilikom kupovine pvc prozora prevashodno obraća pažnja na toplotnu i zvučnu izolaciju, odnosno broj komora koje poseduje pvc prozor, svako ko se odlučuje za kupovinu pvc prozora mora da obrati pažnju i na okov. 

Okov je jako bitan detalj na koji morate obratiti pažnju prilikom kupovine prozora zato što kvalitetan okov, koji je dobro ugrađen osigurava optimalno bravljenje prozora, njegovo zatvaranje, provetravanje i protivprovalnu sigurnost.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X