PVC ALU STOLARIJA

pvc baner(1)

O NAMA

Zašto biste se odlučili za nas?

PVC ALU Stolarija je mala porodična firma koja posluje sa velikim uspehom. Iako smo relativno mlada firma, već sada imamo zavidan broj klijenata i što je najvažnije, oni nas preporučuju svojim prijateljima, rođacima i svima kojima je potrebna ugradnja prozora ili zamena stolarije.

PVC i ALU Stolarija je kompanija koja nudi usluge visokog kvaliteta, a jednako smo posvećeni svakom klijentu, bez obzira na veličinu ugovorenog posla. Od konkurencija nas izdvaja posvećenost, kvalitet i poštovanje rokova. Sa nama nećete morati da se brintete da li će rokovi biti ispoštovani, ono što dogovorimo to i realizujemo.

PVC i ALU Stolarija je firma koja će ispuniti svaku vašu zamisao zahvaljujući kvalitetnim majstorima, njihovoj motivisanosti i posvećenosti radu. Ukoliko vam je potrebna kvalitetna stolarija, majstori sa iskustvom koji će je ugraditi i nada sve povoljne cene, naša firma je pravi izbor za vas.

Ukoliko, pre nego što se odlučite za izbor naših majstora, želite da se uverite u kvalitet, možete nas posetiti u našim prodajnim salonima. Sa zadovoljstvom ćemo vam pokazati uzorke stolarije koju ugrađujemo.

Vrhunski profili

Naša firma za proizvodnju PVC i ALU stolarije koristi najkvalitetnije profile renomiranih evropskih proizvođača, potpute Veke, Alumila i drugih. 

Veka e ubraja u najveće evropske i svetske proizvođače pvc profila, poseduje fabrike na čak četiri kontinenta, a profile koje izlaze iz njihovih proizvodnih pogona možete videti u svim svetskim metropolama.

Kada je reč o aluminijumskim profilima, naša saradnja sa svetki poznatim brendom Alumil uticala je na cenu gotovih proizvoda i garantovano samo u našem salonu možete dobiti specijalne popuste na kupovinu ovih profila.

Jednako važno prilikom odabira firme od koje ćete kupiti stolariju jeste i da se raspitate ko će vam istu ugraditi. Naša firma nudi potpuno besplatnu ugradnju i to kako pvc, tako i alu stolarije. Ukoliko se odlučite da kupite stolariju u našem prodajnom salnu, naši majstori sa višegodišnjim iskustvom u pogledu ugradnje stolarije ugradiće vam stolariju potpuno besplatno.

Ukoliko ste se odlučili za našu firmu ili imate još nedoumica, možete nas kontaktirati svakog radnog dana i subotom. Sa zadovoljstvom ćemo zakazati sastanak i odgovoriti na sve vaše nedomice.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X