PVC ALU STOLARIJA

PVC PROFILI

EFECTLINE__1_-removebg-preview

VEKA EFFECTLINE

VEKA EFFECTLINE je petokomorni sistem koji poseduje osnovnu dubinu ugradnje od 70 mm. Ovaj model predviđen je za dva stakla, a koristi se kako za stambene tako i za poslovne objekte. U pokledu standarda, ispunjava sve najnovije evropske standarde.

Jedna od bitnih karakteristika ovog modela je širina profila, što omogućava propusnost veće količine svetla u prostorije. Model poseduje blago zaobljene konture koje se savršeno uklapaju u sve vrste građevinskih stilova. Mogućnost ugradnje termo stakla do 24mm.

softline8222

VEKA SOFTLINE 82

VEKA SOFTLINE 82 je sedmokomorni sistem sa tri stakla. Osnova ugradne dubine je od 82 mm. Ovaj model ispunjava sve sigurnosne zahteve, izuzetno je funkcionalan i poseduje visok stepen termoizolacije. Geometija profila  je termički poboljšana, što garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. Ovaj sistem se smatra inovativnim i jedan je od najcenjenijih na našem tržištu.

Bitna karakteristika ovog modela je optimalna stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi. Ovaj model je čest izbor arhitekata koji teže modernom i savremenom dizajnu.

Veka Softline 82 vam daje potpuno slobodu u pogledu kreativnosti, tri nivoa zaptivanja pouzdano štite od niskih i visokih temperatura, ali i promaje i vlage.

ALU PROFILI

ALUMIL 9400 1

ALUMIL 9400

Alumil 9400 bez termo prekida spada u jedan od najkompletnijih okretno-nagibnih sistema. Osnovna dubina sistema iznosi 45 mm. Alumil 9400 nudi brojne raznovrsnosti u pogledu dizajna, debljina stakla je do 26 mm, a nosivost čak do 130 kg. Sistem poseduje i specijalne profile sa intenzivno zaobljenim dizajnom koji simulira izgled drvenih prozora. Na ovaj način postiže se tzv. drvo efekat.

alumil 1100 1

ALUMIL M 11000

Alumil M11000 poseduje 3 dihtung gume sa termo prekidom. Ovaj sistem zadovoljava i najprobirljivije potrebe i to zahvaljujući ogromnom broju rešenja koje nudi. Alumil M11000 daje mogućnost izrade različitih okretno-nagibnih tehnologija.

Neke od prednosti ovog sistema su: raznolikost dizajna, postoji mogućnost pravljenja ravnih, zaboljenih, ugaonih, klasik prozora, nudi mogućnost pravljenja jednokrilinih i dvokrilnih sistema koji nude bolje osvetljenje, a osim toga poseduje i WK 3 protiv provalnu zaštitu.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X