PVC ALU STOLARIJA

ULAZNA VRATA

ULAZNA VRATA

Najosnovniji zadatak svih sigurnosnih vrata odnosi se na bezbednost. Osim bezbednosti prilikom izbora ovog proizvoda, jako je bitno obratiti pažnju na njihovu termičke i zvučne karakteristike, odnosno koliko dobro pružaju termičku i zvučnu izloaciju. Na poslednjem mestu prilikom izbora sigurnosnih vrata je njihova estetska dopadljivost jer prevashodni zadatak sigurnosnih vrata je da obezbede sigurnost doma ili poslovnog prostora.

Zahvaljujući širokoj paleti, na svu sreću, svi kupci danas mogu odabrati sigurnosna vrata koja im odgovaraju i u pogledu dizajna jer sa razvojem ove grane proizvodnje unapredjen je i izgled sigurnosnih vrata, pa ih danas možete pronaći u različitim dezenima i bojama.

Osnovni zadatak sigurnosnih vrata je da obezbedi sigurnost prostora, bilo da je reč o stanu, kući, poslovnom objektu ili nekom drugom tipu objekta. Pored toga što moraju da ispune sigurnosne standarde, bitno je imati u vidu i njihovu termičku i zvučnu izolovanost, kao i estetsku dopadljivost.

Kada je reč o tehničkim karakteristikima, sigurnosna vrata moraju da ispunjavaju odredjene standarde. Prema internacionalnoj klasifikaciji koja se primenjuje i u Srbiji sigurnosna vrata možemo podeliti u nekoliko kategorija i to u pogledu otpornosti na termičku, fizičku, hemijsku agresiju. Ispitivanja i klasifikaciju u odnosu na grupu kojoj pripadaju u Srbiji vrše ovlašćena meritorna tela.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X