PVC ALU STOLARIJA

HARMONIKA SISTEMI

ALU PROZORI

ALU prozori predstavljaju odličan izbor kada je reč o kvalitetu i vrhunskim performansama prozora. Oni su izradjeni od materijala koji je čvršći od PVC-a i drvenih profila, a istovremeno omogućavaju visoku uštedu energije i odličnu zvučnu izolaciju. Još jedna od prednosti ALU prozora predstavlja mogućnost bojenja u različitim bojama, što će vašim gostima ili poslovnim partnerima omogućiti vrhunski estetski doživljaj.

Odlukom da ugradite aluminijumske prozore vašem domu ili poslovnom prostoru dajete senzibilnu notu luksuza i moderan izgled.

Prednosti ALU prozora:

  • Sjajna zvučna izolacija
  • Odlična termička izolacija
  • Vrhunski dizajn
  • Mehanička izdržljivost
  • Lako održavanje

Jednostavno:

  • Aluminijumski sistemi bez termičke izolacije.

Termički izolovani:

  • Aluminijumski sistemi sa integrisanom toplotnom izolacijom. Izolacija doprinosi uštedi energije, što dovodi do značajnih finansijskih koristi.
  • Termički izolovani ramovi su cenjeni, najmanje 10% skuplji u odnosu na neizolovane. Međutim, termički izolovani sistemi će vam uštedjeti mnogo više novca na duži rok! Uvek preporučujemo toplotno izolovane sisteme, u kombinaciji sa energetski efikasnim staklenim pločama.

ALU Prozori vrhunskog kvaliteta, svetski renomiranih proizvodjača  Alumil po specijalnim cenama. Ukoliko su vam potrebni ALU prozori posetite naš prodajni salon ili nas kontaktirajte na naše brojeve telefona i informišite se o cenama i aktuelnim akcijama. Našim potrošačima smo obezbedili specijalne popuste svakog meseca.

Sistemi prozora i vrata mogu bitno poboljšati toplotnu izolaciju vašeg prostora. To praktično znači da štedite energiju i novac. Blokiranjem prenosa toplote između unutrašnjosti i spoljašnjeg okruženja, manje energije se koristi tokom leta i zime kako bi se postigli idealni termički uslovi. Izbor aluminijumskih ramova i posebno termički izolovanih okvira je važna investicija, što rezultuje znatno nižim troškovima energije za vašu kuću u dugom roku.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X