PVC ALU STOLARIJA

KOMARNICI1111-1024x680

KOMARNICI

U našem prodajnom salonu možete odabrati komarnike najboljeg kvaliteta po super povoljnim cenama. Možemo vam ponudi plise i fiksne komarnike. Plise komarnici su često praktičniji i estetski privlačniji od fiksnih komarnika. Dok se fiksni komarnici fiksiraju za prozor i tako stoje sve vreme, plise komarnike po potrebi možete podizati i spuštati, čime ćete obezbediti veći protok vazduha i svetlosti u vašu prostoriju.

Ono što je zajedničko i jednom i drugom komarniku jeste da predstavljaju najzdraviju zaštitu od komaraca i drugih insekata.

Komarnik je mreža koja sprečava insekte da ulaze u prostorije, a da pri tom ne ograničavaju ili minimalno ograničavaju slobodan protok vazduha. 

Ukoliko su i vama potrbeni komarnici, pridružite se velikom broju naših klijenata i izaberite onaj koji vam najviše odgovara. Naše ljubazno osoblje će vam objasniti koji izbor bi bio najprikladniji za vas. Kontaktirajte nas ili posetite u našem prodajnom salonu na Voždovcu. Ljubazno osoblje prodajnog salona PVC Stolarija Elit vam stoji na raspolaganju.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X