Uživanje u udobnosti Vašeg doma bez insekata? Naši komarnici Vam to omogućavaju!

Da li vas zvuk komaraca sprečava da uživate u svežom vazduhu? Želite li zaštititi svoju porodicu od insekata bez zatvaranja prozora i gubljenja prirodne svetlosti?

Komarnici su idealno rešenje!

Zašto su komarnici idealno rešenje?

  1. Zaštita od komaraca i drugih insekata: Komarnici su efikasna barijera koja sprečava ulazak komaraca, muva, i drugih dosadnih insekata u vaš dom. Ovo je posebno važno ako živite u području gde su komarci česti
  2. Prirodna ventilacija: Komarnici omogućavaju protok svežeg vazduha bez potrebe da zatvarate prozore. Takođe, održavaju prirodnu svetlost u prostoriji
  3. Očuvanje zdravlja

Pored izrade i ugradnje PVC i ALU stolarije, u našoj ponudi imamo i kompletan asortiman komarnika za sve Vaše potrebe

  • Rolo komarnici: Najpopularniji izbor! S lakoćom se podižu i spuštaju, pružajući efikasnu zaštitu i na prozorima i na vratima.
  • Plisirani komarnici: Elegantno rešenje za vrata i balkone. Plisirana mrežica je izuzetno trajna i omogućava lak prolazak. Zaboravite na zaustavljanje prilikom ulaska/izlaska!
  • Fiksni komarnici: Idealni za ređe korišćene prozore, npr. u kupatilu, kuhinji ili špajzu. Američka varijanta je predviđena za vrata.

Rolo komarnici

Predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite od komaraca i ostalih letećih insekata, mogućnost montiranja na vrata kao i na sve vrste prozora. Svi oni poseduju srednju stopu otvaranja koja pre svega pruža funkcionalnost.

Tihi Engineering rolo komarnik

Plisirani komarnici

Varijanta adekvatna za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja je jača od ravne i ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na panelni zauzima dosta manje mesta, zapravo čitav spoljni luk ostaje slobodan.

Tihi Engineering komarnik plise
Tihi Engineering komarnik plise vrata

Fiksni komarnici

Predviđeni su za manje prozore na stambenim objektima, koji su manje frekventni i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, špajz…), Američki se uglavnom koriste za vrata.

Komarnik fiksni
Tihi Engineering komarnik fiksni
Scroll to Top