Aluminijumski (ALU) klizni sistemi

Pravljeni po Vašim merama

Podizno-klizni sistemi

ALU podizno-klizni sistemi su vrsta aluminijumske stolarije koja omogućava lako i tiho pomeranje velikih staklenih površina. Ovi sistemi su idealni za objekte koji žele da ostvare harmoniju između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, kao što su terase, bašte ili balkoni.

ALU podizno-klizni sistemi se mogu izvesti u različitim varijantama, kao što su klasični podizno-klizni, paralelno-klizni ili ugaoni podizno-klizni. Takođe, moguće je birati između profila sa ili bez termo prekida, kao i različitih debljina stakla. Alu podizno-klizni sistemi su dostupni u različitim bojama i završnim obradama, koje se mogu prilagoditi stilu i potrebama svakog objekta. Na tržištu postoje brojni proizvođači alu podizno-kliznih sistema kao što su ELVIAL i PROAL.

Slide klizni sistemi

ALU slide klizni sistemi su savremeno rešenje za izradu prozora i vrata koji omogućavaju velike staklene površine i lako otvaranje. Ovi sistemi pružaju visoku termičku i zvučnu izolaciju, sigurnost, estetiku i funkcionalnost.

ALU slide klizni sistemi se mogu izvesti u različitim varijantama, kao klasični klizni, podizno-klizni, paralelno-klizni ili ugaoni klizni. Takođe, moguće je birati između profila sa ili bez termo prekida, kao i različitih debljina stakla. ALU slide klizni sistemi su idealni za moderne objekte koji zahtevaju prostranost, svetlost i komfor. Na tržištu postoje različiti proizvođači alu slide kliznih sistema, kao što su ELVIAL i PROAL.

ALU slide klizni sistemi su investicija koja se isplati, jer doprinose energetskoj efikasnosti, dugotrajnosti i lepoti Vašeg doma ili poslovnog prostora.

Oprema otporna na provale klase otpora RC2.

Aluminijumska harmonika vrata

Aluminijumska harmonika vrata su izvanredno rešenje za različite prostore. Ova vrata kombinuju funkcionalnost, estetiku i praktičnost. Prilikom njihovog otvaranja dobijamo veliki prostor bez ometanja fiksnih krila, bočnih delova ili stubova.

ALU klizni sistemi
ALU klizni sistemi
ALU klizni sistemi
ALU klizni sistemi

Neke od boja u kojima ALU klizni sistemi mogu biti izrađeni

ALU bela
ALU svetlo braon
ALU braon
ALU plava
ALU siva
ALU antracit
ALU tamno crvena
ALU crna
ALU svetlo siva
ALU crvena
ALU narandžasta
ALU zelena
Scroll to Top