PVC ALU STOLARIJA

empty floor front of modern building

ALU STOLARIJA

Zašto Aluminijumska Stolarija?

Alu stolarija je pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Ona je najčešći izbor arhitekata kada je potrebno zatvoriti velike otvore, zbog čega se češće koristi za poslovne prostorije. Odlikuje je čcrstina, stabilonst i laka konstrukcija, a istovremeno odiše elegantnim i otmenim izgledom. Aluminijumsku stolariju možete pronaći u različitim bojama, tako da može ispuniti estetske zahteve i nazahtevinijih klijenata. Ono što alu stolariju, takođe, čini čestim izborom je njena glatka površina i fenomenalna završna obrada, što je čini veoma lakom za održavanje.

Alu stolariju ćete najčešće videti na modernim arhitektonskim zadnjima, a njena prednost u odnosu na pvc stolariju sastoji se u činjenici da je možete prilagođavati nestandardnim otvorima, pa se i prilikom renoviranja starih, davno izgrađenih kuća može postići potpuna modernizacija. 

ALU Stolarija u boji

Alu Stolarija dostupna je u različitim bojama, koje se krežu od prirodne boje, preko boje aluminijuma, bronzanih nijansi do crne. Ipak, pri ugradnji aluminijumskih prozora i stolarije uopšte potrebno je voditi računa  da kreč i malter ne ostaju na aluminijumskom profilu duže od nekoliko minuta nakon ugradnje jer bi to moglo dovesti do trajnog uništenja eloksaže.

Aluminijumske profile moguće je plastificirati. Plastifikacija predstavlja elektrostatički proces kojim se formira zaštitni (plastificirani) sloj.

Tehnička svojstva ALU Stolarije

Alu stolarija je lakša od pvc stolarije i kao takva je idealna za zastakljivanje velikih površina. Posebno se preporučuje za postavljanje na fasadama od stakla, kao što su izlozi ili kancelarijski, odnosno poslovni prostor. Osim toga alu stolarija se preporučuje i kod objekata kod kojih postoji veći rizik od provale. Neki aluminijumski sistemi imaju sertifikate za provale. Ipak, prilikom kupovine alu stolarije potrebno je da se upozante sa svim aspektima i tehničkim karakteristikama proizvoda koji kupujete.

Naša firma sarađuje sa grčkim proizvođačem aluminijumskih profila Elvial. Elvial se smatra jednim od najznačajnijih evropskih proizvođača alu stolarije.

Na raspolaganju smo vam radnim danima i subotom!

Možete nas pozvati!

X